Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да разглеждате сайта, ще приемем че сте съгласни с това.

Доставки и рекламации

Доставка на стоки

Доставката на поръчаните стоки се осъществява с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС и ЛЕО ЕКСПРЕС до всяко населено място в България. Транспортните разходи до клиента или обратно до офиса/сервиза на АЙ ТИ ЕС-2 ЕООД е за сметка на клиента, освен в случаите когато не е договорено друго или е обявена безплатна доставка при условия посочени в сайта.

      Поръчките направени през сайта SKY-MAG.EU се обработват и изпращат както следва:

 • поръчките се обработват в рамките на два работни дни и пристигат при клиента на следващия работен ден.
 • при липса на количества или наличност клиента се уведомява чрез email или на оставен от него телефон за евeнтуалното забавяне на доставката.
 • поръчки за населени места в които няма офис на куриерски фирми се доставят по график от същите обикновено два пъти в седмицата.

Цената на доставка е:

 • до адрес на клиента: 4.00 лв.
 • до офис на еконт: 4.00 лв.
 • поръчки над 200 лв. 100 лв. - безплатна доставка
 • за фиксиран час се добавя 2.00 към цената на доставката

Връщане на стоки от клиенти

С оформянето на поръчка на тази уеб страница, Вие потвърждавате, че сте прочели и приемате настоящата политика по връщане на стоки от клиенти.

Общи критерии
Всички връщани стоки следва да отговарят на следното:

1. Стоките следва да бъдат в оригинална, ненарушена опаковка(кутии, картони, пликове, лепенки, стиропор и други). Не се допускат разкъсвания, счупвания и наранявания на опаковката. Не подлежат на връщане стоки с нарушена еднократна опаковка.
2. Самият продукт трябва да бъде с нормален външен вид, неразличаващ се от този в който е получена стоката. Не се допускат наранявания, надрасквания, изменения или следи от работа с продукта.
3. Не се допуска връщане на стоки с еднократна опаковка, когато те са били отваряни, както и когато са били отваряни елементи от окомплектовката на продукта, опаковани в еднократна опаковка(тонер касети, батерии и др.).
4. Стоките следва да съдържат пълната си окомплектовка (аксесоари, зарядни устройства, адаптери, антени, дистанционни управления, батерии, дискове и други).
5. Документация на производителя (книжки, упътвания, гаранционни карти, регистрационни карти, листовки и други).

 

Общи условия по връщането

• Ако не е посочено друго, имате право да се откажете от (върнете) закупените от Вас стоки в срок до седем работни дни от датата на доставката. Заявката се отправя по телефон. Стоката трябва да пристигне на адреса за връщане на стоки, чрез куриер или донесена лично.
• Освен в случаите когато продуктът Ви е дефектен или сгрешен (моля вижте специалните условия за връщане на дефектни или сгрешени продукти по-долу), всички разходи по доставките на връщания продукт остават за Ваша сметка.
• Ако връщаната стока отговаря на посочените критерии, заплатената от Вас сума за продукта ще Ви бъде възстановена най-късно в 30/тридесет/ дневен срок. Ако сте заплатили продукта по банков път или в брой при доставка – сумата ще Ви бъде изплатена по изрично посочена от Вас банкова сметка.
• Рискът от загуба или повреда на продукта по време на транспорта при връщането на стоки е изцяло за сметка на клиента. В тази връзка Ви съветваме да се възползвате от специалните опции на куриерските компании /като застраховка или обявена стойност/ във връзка с рисковете по време на транспорт. Стойността на тези опции обикновено е по-малко от 0,5 % от стойността на стоката.

Специaлни условия за връщане на дефектни или сгрешени продукти

• Дефектни или сгрешени продукти могат да бъдат връщани само за замяна за оригинално поръчания продукт. По изрично решение на Ай Ти Ес-2 могат да се направят изключения, при които да бъде възстановена заплатената сума, след получаване на стоката обратно в склада. Вашето желание за подобно изключение следва да бъде заявено по телефона. Дефектни или сгрешени продукти могат да бъдат заявявани за връщане съгласно настоящите условия в срок до седем дни от датата на доставката.
• Връщаните дефектни или сгрешени стоки следва да отговарят на общите критерии за връщане на стоки.
• Разходите по връщането и обратното изпращане на сгрешени или дефектни стоки са за сметка на Ай Ти Ес-2

Под сгрешени стоки се има предвид случаите, когато получите стока различна от тази която е отразена във Вашата поръчка.

Връщането на стока трябва да отговаря на всички посочени в този документ критерии

Ако Вашата върната стока не отговаря на всички посочени критерии, връщането може да бъде отказано от нашият склад и стоката ще бъде върната към Вас за Ваша сметка.Съответно Вашата заявка за връщане ще бъде анулирана, връщането на суми ще бъде отказано, а в случай че желаете замяна на стоката, то тя няма да бъде извършена. В този случай всички транспортни разходи ще бъдат начислени за Ваша сметка. Споразуменията ни с нашите доставчици не ни позволяват на правим изключения от тези правила.


Гаранционно обслужване:

     Рекламираната стока трябва да бъде с пълна окомплектовка и в оригинална опаковка, почистена и със здрави гаранционни стикери. Да бъде придружена от гаранционна карта или нейно копие. С данни за клиента и описание на дефекта.

 • Гаранционния срок на изделието е указан в гаранционната карта.
 • Гаранционното обслужване се извършва в сервиза на Продавача. В зависимост от сложността на ремонта и доставката на резервни части, максималния срок за ремонта  е 20 работни дни. След изтичане на този срок, ако дефектът не може да бъде отстранен, дефектиралата стока се подменя.
 • По време на престоя на стоката в сервиза, Продавача не е длъжен на осигурява оборотно друга стока.
 • Повредата на стоката в гаранционния срок не е основание за подмяна с нова.
 • При Констатиране от Продавача на софтуерни проблеми, същите се отстраняват за сметка на Купувача.

Гаранционното обслужване може да бъде отказано в случаи на:

 • Повреди причинени от, неправилен монтаж, механично увреждане, изпускане, удар, заливане с течности, токови удари.
 • Хардуерна модификация на стоката, извършена от клиента или трети лица.
 • Гаранцията не се отнася до софтуер, инсталирани драйвери, настройки, а също така и за информацията на клиента в повредените устройства.
 • Нарушена цялост на серийния номер.

За въпроси може да се свържете с нас на някои от следните телефони:

 • 098 887-1132 - мобилен Теленор
 • 087 757-3727 - мобилен Виваком